Dual Inventive, stand, InnoTrans 2014

Ruim honderd standhouders geregistreerd voor Rail-Tech 2015

Ruim honderd bedrijven zijn als standhouder op de vakbeurs Rail-Tech 2015 te zien. Dit evenement voor de spoorsector vindt van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens Rail-Tech 2015 kunnen spoorprofessionals in gesprek gaan met toonaangevende partijen uit de branche.

Onder meer partijen als NS, ProRail, Alstom, Bombardier en VolkerRail zijn aanwezig op het evenement. De komende weken maakt SpoorPro nog meer deelnemers bekend. Diverse takken van de sector komen aan bod tijdens de beurs. Dat varieert van ingenieursbureau’s zoals Arcadis, Movares en Imtech tot treinfabrikanten zoals Bombardier, Alstom en toeleveranciers zoals ETS Spoor, Pilz en Alom.

Workshops

Tijdens de vakbeurs vinden diverse workshops plaats. Deze zijn gratis toegankelijk voor bezoekers uit de spoorbranche. Dat geldt ook voor de beursvloer, waar de standhouders hun nieuwste producten en diensten laten zien. Ook zijn er diverse award uitreikingen op Rail-Tech. Zo is er een Innovation Award voor standhouders en een Young Talent Award voor jonge spoorprofessionals. Het is nog mogelijk om jezelf of een collega voor de Young Talent Award op te geven.

Lezers van SpoorPro kunnen zich nu registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Schrijf je hier in voor de Rail-Tech beurs.

Conferenties

Parallel aan de Rail-Tech vakbeurs vinden twee conferenties plaats. Op woensdag 18 maart is de ERTMS Conferentie waarbij diverse internationale deskundigen een presentatie geven. Daar zullen onder anderen programmadirecteur ERTMS Wim Fabries van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Dr. Rob Goverde van de TU Delft en hoofd ERTMS Pio Guido van ERA spreken.

Op donderdag 19 maart is er ook een internationale conferentie. Die dag is het thema ‘Spoorveiligheid en naleving van regelgeving’. Sprekers zijn onder anderen senior adviseur Marcel Grob van Movares, Stefan Reith van Deutsche Bahn Netz AG en manager kwaliteit en veiligheid Christiaan Poll van Infraspeed. Bekijk het congresprogramma.

Rail-Tech 2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.