ProRail bereikt hoogste trede CO2-Prestatieladder

ProRail heeft de vijfde trede van de CO2-Prestatieladder bereikt. Daarmee is de bedenker van de methode voor de reductie van CO2-uitstoot nu zelf op het hoogste haalbare niveau uitgekomen. ProRail heeft naar eigen zeggen de top bereikt door onder meer het energie- en aardgasverbruik goed te monitoren en continu en actief te werken aan allerlei maatregelen om uitstoot tegen te gaan. “Als initiatiefnemer hebben we een naam hoog te houden. Nu is het de uitdaging om aan de top te blijven”, zo wordt gesteld.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail bereikt hoogste trede CO2-Prestatieladder | SpoorPro.nl

ProRail bereikt hoogste trede CO2-Prestatieladder

ProRail heeft de vijfde trede van de CO2-Prestatieladder bereikt. Daarmee is de bedenker van de methode voor de reductie van CO2-uitstoot nu zelf op het hoogste haalbare niveau uitgekomen. ProRail heeft naar eigen zeggen de top bereikt door onder meer het energie- en aardgasverbruik goed te monitoren en continu en actief te werken aan allerlei maatregelen om uitstoot tegen te gaan. “Als initiatiefnemer hebben we een naam hoog te houden. Nu is het de uitdaging om aan de top te blijven”, zo wordt gesteld.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.