Europese spoorsector kan miljarden besparen met lifecycle-management

Baanwerkers, werkzaamheden, spoor

De Europese spoorsector kan de kosten van grondstoffen, materialen en treinmaterieel jaarlijks met miljarden terugbrengen door aan goed lifecycle management te doen. Duurzame toepassingen en strategische assetmanagement kunnen voor betere prestaties en een hogere efficiëntie op het spoor zorgen. 40 internationale spoordeskundigen leggen tijdens een driedaagse conferentie in Frankfurt uit hoe de onderhoudskosten van railinfrastructuur en materieel op een effectieve manier kunnen worden beheerst. Deze conferentie vindt van 3 tot en met 5 februari in de Messeturm plaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.