ProRail en NS: naar elkaar wijzen bij verstoringen verleden tijd

Naar elkaar wijzen bij verstoringen van het treinverkeer is achterhaald. Het is daarom ook goed dat in de vervoerconcessie en beheerconcessie gezamenlijke KPI’s zijn opgenomen voor ProRail en NS. Dat stellen waarnemend president-directeur Patrick Buck van ProRail en directeur Timo Huges van NS. Staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur ondertekende maandag samen met Huges en Buck de nieuwe contracten voor de komende tien jaar. KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) zijn variabelen om prestaties van ondernemingen te analyseren.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail en NS: naar elkaar wijzen bij verstoringen verleden tijd | SpoorPro.nl

ProRail en NS: naar elkaar wijzen bij verstoringen verleden tijd

Naar elkaar wijzen bij verstoringen van het treinverkeer is achterhaald. Het is daarom ook goed dat in de vervoerconcessie en beheerconcessie gezamenlijke KPI’s zijn opgenomen voor ProRail en NS. Dat stellen waarnemend president-directeur Patrick Buck van ProRail en directeur Timo Huges van NS. Staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur ondertekende maandag samen met Huges en Buck de nieuwe contracten voor de komende tien jaar. KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) zijn variabelen om prestaties van ondernemingen te analyseren.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.