Stand Thales

Vernieuwde Rail-Tech vindt in maart 2015 in Utrecht plaats

De internationale railbeurs Rail-Tech 2015 vindt in maart in het hart van de spoorsector plaats: de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens het driedaagse railevenement kunnen bezoekers stands van railbedrijven op de beurs bekijken, deelnemen aan conferenties en gratis workshops volgen. Ook worden er diverse awards uitgereikt, zoals de Innovation Award en de Young Talent Award. Rail-Tech 2015 vindt op 17, 18 en 19 maart plaats en wordt ondersteund door NS, ProRail en Railforum.

Rail-Tech viert tijdens deze editie haar jubileum, want het is al de tiende keer dat dit evenement wordt gehouden. Deze editie zal daarom ook veel feestelijke elementen in zich hebben waarbij sfeer, innovatie en samenwerking centraal zullen staan. Technologie en markt ontmoeten elkaar op Rail-Tech, variërend van spoormedewerkers uit het veld tot aan het tot aan het management.

Workshops

Dit jaar worden er tijdens de Rail-Tech beurs diverse gratis workshops gegeven van dertig minuten. Daarbij komen onderwerpen voorbij zoals beschikbaarheid van het spoor, duurzaamheid, kostenbesparing op spooronderhoud door monitoring van materieel en infra, diverse wetenschappelijke onderzoeken van de Technische Universiteiten en beschikbaarheid van onderdelen voor treinmaterieel.

Daarnaast is het vanaf 1 januari mogelijk om een andere (beginnende) railprofessional die voor een vernieuwing in het spoor heeft gezorgd op te geven voor de Innovation Award of de Young Talent Award. De voorwaarden van deze awards zijn binnenkort op de vernieuwde website van Rail-Tech te vinden.

Conferenties

Parallel aan de driedaagse beurs vinden er op 18 en 19 maart ook Rail-Tech conferenties plaats. 18 maart staat  in het teken van het Europese beveiligingssysteem ERTMS, waarbij sprekers uit binnen- en buitenland aan het woord komen. Zo komen deskundigen als Martin Zweers van Arcadis, Peter Zijdemans van Lloyd’s Register Rail, Rob Goverde van TU Delft, Paul Visser en Francois Hausmann van Alstom, Norman Frisch van Huawei en Jo de Bosschere van Infrabel aan het woord.

Op 19 maart vindt er een conferentie plaats over ‘Rail Safety and Compliance’, oftewel spoorveiligheid en naleving van regelgeving. Spoorvervoerders, infrastructuurbeheerders en spooraannemers moeten allemaal voldoen aan diverse regels voor spoorveiligheid. Deze conferentie richt zich op hoe de spoorsector aan de nieuwe reeks aan regels en voorschriften kan voldoen. Ook wordt er gekeken naar de samenhang hiervan met Europese normen.

Ga naar de website van Rail-Tech voor meer informatie.

Rail-Tech 2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwde Rail-Tech vindt in maart 2015 in Utrecht plaats | SpoorPro.nl
Stand Thales

Vernieuwde Rail-Tech vindt in maart 2015 in Utrecht plaats

De internationale railbeurs Rail-Tech 2015 vindt in maart in het hart van de spoorsector plaats: de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens het driedaagse railevenement kunnen bezoekers stands van railbedrijven op de beurs bekijken, deelnemen aan conferenties en gratis workshops volgen. Ook worden er diverse awards uitgereikt, zoals de Innovation Award en de Young Talent Award. Rail-Tech 2015 vindt op 17, 18 en 19 maart plaats en wordt ondersteund door NS, ProRail en Railforum.

Rail-Tech viert tijdens deze editie haar jubileum, want het is al de tiende keer dat dit evenement wordt gehouden. Deze editie zal daarom ook veel feestelijke elementen in zich hebben waarbij sfeer, innovatie en samenwerking centraal zullen staan. Technologie en markt ontmoeten elkaar op Rail-Tech, variërend van spoormedewerkers uit het veld tot aan het tot aan het management.

Workshops

Dit jaar worden er tijdens de Rail-Tech beurs diverse gratis workshops gegeven van dertig minuten. Daarbij komen onderwerpen voorbij zoals beschikbaarheid van het spoor, duurzaamheid, kostenbesparing op spooronderhoud door monitoring van materieel en infra, diverse wetenschappelijke onderzoeken van de Technische Universiteiten en beschikbaarheid van onderdelen voor treinmaterieel.

Daarnaast is het vanaf 1 januari mogelijk om een andere (beginnende) railprofessional die voor een vernieuwing in het spoor heeft gezorgd op te geven voor de Innovation Award of de Young Talent Award. De voorwaarden van deze awards zijn binnenkort op de vernieuwde website van Rail-Tech te vinden.

Conferenties

Parallel aan de driedaagse beurs vinden er op 18 en 19 maart ook Rail-Tech conferenties plaats. 18 maart staat  in het teken van het Europese beveiligingssysteem ERTMS, waarbij sprekers uit binnen- en buitenland aan het woord komen. Zo komen deskundigen als Martin Zweers van Arcadis, Peter Zijdemans van Lloyd’s Register Rail, Rob Goverde van TU Delft, Paul Visser en Francois Hausmann van Alstom, Norman Frisch van Huawei en Jo de Bosschere van Infrabel aan het woord.

Op 19 maart vindt er een conferentie plaats over ‘Rail Safety and Compliance’, oftewel spoorveiligheid en naleving van regelgeving. Spoorvervoerders, infrastructuurbeheerders en spooraannemers moeten allemaal voldoen aan diverse regels voor spoorveiligheid. Deze conferentie richt zich op hoe de spoorsector aan de nieuwe reeks aan regels en voorschriften kan voldoen. Ook wordt er gekeken naar de samenhang hiervan met Europese normen.

Ga naar de website van Rail-Tech voor meer informatie.

Rail-Tech 2015

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.