Spoorburgemeester Jan Daalmeijer, SpoorParade Amersfoort

Dagjournaal SpoorParade Amersfoort: dag 2

VIDEO – In Amersfoort is de SpoorParade in volle gang. Iedere dag is er een Spoorjournaal waarbij verslag uit wordt gebracht van alle activiteiten op het festival. Spoorburgemeester van de dag Jan Daalmeijer vertelt over zijn favoriete trein de ICE. Ook mag hij een minitrein met daarin bezoekers van het festival besturen.

Bekijk hier het journaal van dag 2 op SpoorParade Amersfoort:

SpoorParade Amersfoort

SpoorParade Amersfoort is een gezellig dagje uit voor jong en oud met onverwachte theatervoorstellingen, artiesten, spoorcolleges, treinenshows en interactieve demonstraties. Het evenement vindt van 16 tot en met 21 oktober plaats.

SpoorPro.nl is op 16, 17, 20 en 21 oktober aanwezig op de SpoorParade en brengt live verslag uit van dit evenement. U bent van harte welkom om een kopje koffie met ons te komen drinken in wachtkamer 1 van het Ketelhuis in de Rijtuigenloods.

Lees meer over de SpoorParade:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.