Spoorzone Delft, werkzaamheden

Werkzaamheden Spoorzone Delft op video vastgelegd

VIDEO – In Delft zijn er opnieuw flinke stappen gemaakt in de ontwikkeling van het stationsgebied. De projectorganisatie Spoorzone Delft heeft de bouwwerkzaamheden van de afgelopen drie maanden op video vastgelegd. Daarbij is de bouw te zien van het ondergrondse perron, het nieuwe plafond in de stationshal en de warmte/koude-opslaginstallatie.

Spoorzone Delft is een omvangrijk project waarbij er over een lengte van 2,3 kilometer een spoortunnel is aangelegd. Verder komt er een ondergrond station, een nieuw stadskantoor met een inpandige stationshal, een ondergrondse parkeergarage, woningen en kantoren. 

De werkzaamheden moeten het stationsgebied klaarmaken voor een toenemend aantal treinreizigers.

Bekijk hier de video van de werkzaamheden in de afgelopen drie maanden:

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.