Borden, station Den Haag centraal

Verloting bordjes van station Den Haag Centraal

Veel borden op Den Haag CS zijn tijdens de vernieuwing van het station vervangen door nieuwe exemplaren. Omdat er genoeg verzamelaars zijn die graag zo’n bordje in hun huis willen ophangen, verloot ProRail de aanduidingen.

ProRail vraagt geïnteresseerden om op een zo’n creatief mogelijke manier duidelijk te maken waarom ze een bord willen hebben. Dat kan bijvoorbeeld met een foto, filmpje, gedicht of tekening. De inzendingen kunnen tot 30 november worden opgestuurd naar stations@prorail.nl.

Winnaars

De winnaars worden op 5 december bekendgemaakt. De winnende inzendingen zijn vervolgens op de website van Den Haag Centraal te zien.

Den Haag Centraal Station telt dagelijks 190.000 reizigers. Om de verwachte reizigersgroei in de toekomst op te kunnen vangen, bouwt ProRail op dit moment een compleet nieuw stationsgebouw. Het station zal in de loop van 2014 gereed zijn.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.