Spoortunnel Delft, foto: Benthem Crouwel Architekten

Praktijkdag Nederlandse Tunnelbouw op 11 juni

In Theater de Veste in Delft vindt op dinsdag 11 juni de jaarlijkse praktijkdag Nederlandse Tunnelbouw plaats. Daarbij wordt dit jaar een excursie gemaakt naar de spoortunnel in Delft onder leiding van Ad Broeders, projectmanager Spoorzone Delft van ProRail.

Verder worden de ervaringen van Combiplan Nijverdal dat een bijzonder project is door de zeldzame combinatie van een tunnel voor een rijksweg (N35) én een spoorweg, waarbij in het open gedeelte van de tunnelbak een station wordt gerealiseerd. Verder wordt er tijdens Nederlandse Tunnelbouw gesproken over tunnelexploitatie en renovaties.

Korting

Lezers van SpoorPro.nl kunnen met 50 euro korting deelnemen aan deze praktijkdag met de volgende kortingscode: 50PRO. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.