NedTrain wint prijs voor schoonmaakcontract

award, Nedtrain, Hago Railservices, FNV

NedTrain heeft de Best Practice Award 2012 gekregen voor de aanpak bij de uitvoering van een groot schoonmaakcontract. Het onderhoudsbedrijf won de prijs samen met schoonmaakbedrijf Hago Rail Services en FNV Bondgenoten voor het op een goede manier uitvoeren van marktwerking in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

De organisaties hadden regelmatig overleg en verzorgen gezamenlijk de communicatie naar de werknemers. Ook maakten ze afspraken om de kwaliteit van de werkzaamheden en de arbeidsomstandigheden van de schoonmakers te verbeteren.

Schoonmakers informeren

NedTrain en Hago Railservices informeerden de schoonmakers onder meer door samen het blad ‘Samen vooruit!, samenwerken aan schone treinen’ uit te brengen. Eric de Kroon van NedTrain: “De schoonmaakbranche heeft verstand van schoonmaken. Ik als opdrachtgever niet. Maar ik wil niet ontzorgd worden. Ik wil het samen doen.” Hago Rail Services is verantwoordelijk voor de interne reiniging van alle drieduizend treinen van NS Reizigers in Nederland.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NedTrain wint prijs voor schoonmaakcontract | SpoorPro.nl

NedTrain wint prijs voor schoonmaakcontract

award, Nedtrain, Hago Railservices, FNV

NedTrain heeft de Best Practice Award 2012 gekregen voor de aanpak bij de uitvoering van een groot schoonmaakcontract. Het onderhoudsbedrijf won de prijs samen met schoonmaakbedrijf Hago Rail Services en FNV Bondgenoten voor het op een goede manier uitvoeren van marktwerking in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

De organisaties hadden regelmatig overleg en verzorgen gezamenlijk de communicatie naar de werknemers. Ook maakten ze afspraken om de kwaliteit van de werkzaamheden en de arbeidsomstandigheden van de schoonmakers te verbeteren.

Schoonmakers informeren

NedTrain en Hago Railservices informeerden de schoonmakers onder meer door samen het blad ‘Samen vooruit!, samenwerken aan schone treinen’ uit te brengen. Eric de Kroon van NedTrain: “De schoonmaakbranche heeft verstand van schoonmaken. Ik als opdrachtgever niet. Maar ik wil niet ontzorgd worden. Ik wil het samen doen.” Hago Rail Services is verantwoordelijk voor de interne reiniging van alle drieduizend treinen van NS Reizigers in Nederland.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.