Strukton Rail past perron aan voor Pinkpop

Strukton Rail gaat voor het Pinkpop-festival een perron op het station in Landgraaf aanpassen. Dit wordt gedaan om de veiligheid voor de bezoekers te garanderen van het festival dat van 26 tot en met 28 mei plaatsvindt. Festival-directeur Jan Smeets geeft aan “zeer blij” te zijn met deze aanpassing.

Strukton Rail gaat volgende week in opdracht van ProRail het perron verlengen en verbreden zodat festivalbezoekers beter en veiliger kunnen uitstappen. Het perron wordt verlengd van 85 naar 146 meter en verbreed van 3 naar ruim 6 meter. Jan Smeets: “Naar verwachting zullen er in het Pinksterweekend ongeveer 30.000 treinbewegingen van en naar het festival zijn.”

“Veiligheid bezoeker gewaarborgd”

Strukton Rail gaat ook nog andere werkzaamheden uitvoeren. Het bedrijf gaat onder meer een nieuwe hellingbaan en tegelbestrating aanleggen, het toegangspad verbreden en een nieuwe trap en verlichting plaatsen. De aannemer moet het evenementenplatform voor 23 mei opleveren.

Volgens Jan Smeets kwam het in het verleden nog wel eens voor dat de bezoekers naast het spoor stapten. “Wij zijn zeer blij met deze ontwikkeling omdat de veiligheid van de bezoeker hiermee wordt gewaarborgd”, aldus de festival-directeur.

Auteur: Yvonne Ton

1 reactie op “Strukton Rail past perron aan voor Pinkpop”

Day|09.06.12|00:43

Heb al heel lang geleden de corafmtobele Centra voor het overlijden’ (tevens crematoria) voorgesteld alwaar met behulp van de Drionpil een ordentelijk afscheid kan worden genomen met een kopje koffie en zo plus de familie erom heen. De stervensmoede heeft zich dan alvast op de vuurvaste brancard neergelegd en kan na het innemen van de pil zo efficiebnt mogelijk de oven worden ingeschoven. Alles beter dan in een park, op en langs de straat, van het balkon of voor de trein, in een restaurant of waar dan ook het leven te laten tot overlast van alle mensen die het lijk moeten opruimen. Ordnung muss sein! Bovendien bespaart dit scenario onze de pan uit rijzende gezondheidszorg die niet meer te betalen is. Het geld dicteert immers de moraliteit van onze samenleving. In Nazi-Duitsland wist men het wel. Mensonwaardigen werden uit hun lijden geholpen met een spuitje of met koolmonoxydegas . Alles zeer humaan!Dus ik bepleit de gratis verschaffing van de Drionpil. En de maatschappij kan weer verder. ) Het scheelt minstens 10 miljard! Al die kneuzen, mensonwaardigen, moeten opgeruimd worden! Wat zegt u? Ja, ik overdrijf maar raak de kern van de huidige discussie. Men amusere zich zolang het nog kan.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.