Arcadis schuift Lidewij de Haas naar voren als nieuwe country director voor Nederland

Lidewij de Haas staat sinds 1 oktober aan het hoofd van Arcadis Nederland. Zij neemt de rol van Country Director over van Gert Kroon, die binnen het bedrijf verder gaat als Global Director Execution & Transformation.

De Haas is tevens de voorzitter van de board of directors van ontwerp- en consultancyorganisatie Arcadis. De raad bestaat verder uit Cécile Cluitmans (Places), Tanya Sancisi (Mobility) en Harm Albert Zanting (Resilience).
De Haas zat al tien jaar in de directie van het bedrijf. Ze stond achtereenvolgens aan het hoofd van de afdeling Ruimte & Milieu en de divisie Client Development en Business Development.

Nieuwe leiding

Voorzitter van de raad van commissarissen van Arcadis Nederland Ada van der Veer is blij dat De Haas vanuit de eigen gelederen is opgeklommen. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Arcadis onder leiding van Lidewij voortvarend doorgaat met slimme en vernieuwende plannen bedenken voor de huidige uitdagingen zoals bijvoorbeeld de klimaatverandering en de energietransitie en dat tegelijkertijd de doelstellingen van de uitdagende strategie van het bedrijf worden gerealiseerd.”

Behalve country director Nederland is De Haas ook vicevoorzitter van de raad van commissarissen bij afvalinzamelbedrijf Dar en bestuurslid van de Round Table voor Topvrouwen.

Lees meer: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.