NMBS werkplaats

NMBS organiseert open dag om technisch personeel te werven

De Belgische spoorvervoerder NMBS verwacht op korte termijn ruim honderd technische mensen tekort te komen in zijn Centrale Werkplaats in Mechelen bij Antwerpen. Dit omdat een groot deel van het 1.360 man tellende personeelsbestand in de komende jaren met pensioen gaat. NMBS organiseert daarom op 15 februari een ‘Jobdag’ in Mechelen om vervangers te werven.

De CW Mechelen (Centrale Werkplaats) van de NMBS voert het lange termijnonderhoud, modernisering, aanpassingen en reparaties uit aan verschillende types rollend materieel. Daarnaast worden er reserveonderdelen hersteld voor het rollend materieel. Verder verzorgt de CW Mechelen het voorraadbeheer, de opslag en de distributie van onderdelen voor alle bedrijfseenheden van NMBS. Er werken circa 1.360 mensen.

Sollicitatiegesprek

De NMBS is op zoek naar technici met verschillende specialiteiten zowel ervaren mensen als jongeren met nog weinig ervaring zijn welkom, aldus de spoorvervoerder. Tijdens de jobdag op 15 februari kunnen kandidaten kennismaken met de verschillende technische functies en de werkomgeving. Wie interesse heeft, kan dezelfde dag deelnemen aan een sollicitatiegesprek en gaat eventueel met een nieuwe baan naar huis. Inschrijven kan nog tot en met 11 februari.

De Centrale Werkplaats van NMBS is te vinden naast het station van Mechelen.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “NMBS organiseert open dag om technisch personeel te werven”

Mike Wolf|05.02.20|20:43

Goeieavond ik wil graag bij jullie solliciteren momenteel ben ik al aan het werk bij jullie in mechelen via intrim is het mogelijk dat ik kan solliciteren mijn email adres is raffael-man@hotmail.com….

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.