Lineas vervangt managementteam

Bij spoorgoederenvervoerder Lineas zijn operationeel directeur Rik Vos en commercieel directuer Sam Bruynseels vertrokken. Ze worden opgevolgd door respectievelijk Kurt Coffyn en Lars Redeligx.

Sam Bruynseels (op de foto links) en Rik Vos (rechts op de foto) speelden volgens Lineas beiden een cruciale rol bij de herstructurering van B-Cargo, de privatisering vanuit de NMBS, de rebranding van B Logistics naar Lineas en de lancering van het Europese Green Xpress Network. Beiden verlaten het bedrijf om nieuwe uitdagingen op te nemen, meldt Lineas in een persbericht.

Ervaren krachten

Kurt Coffyn start op vrijdag 1 november als operationeel directeur. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van complexe end-to-end bevoorradingsketens en operaties in multinationals zoals Cargill, Barry-Callebaut, Ontex, Stanley en General Electric.

Lars Redeligx neemt begin 2020 de functie van commercieel directeur op bij Lineas. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het leiden van commerciële teams bij logistieke ondernemingen zoals LSG Group, Brussels Airlines en Lufthansa.

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.