Arjen Tuinhof de Moed naar Ricardo Rail

Arjen Tuinhof de Moed volgt per 1 juli aanstaande Wil van Roij op als Business Manager Rolling Stock bij ingenieursadviesbureau Ricardo Rail in Utrecht.

Wil van Roij wil tijdens zijn pre-pensioen nog een aantal jaren als zelfstandig consultant in de railsector actief blijven, meldt Ricardo Rail. Zijn opvolger, Arjen Tuinhof de Moed, was tot januari verantwoordelijk voor de Engineering afdeling van NS/NedTrain.

Zeven jaar NS-ervaring

Maarten Spaargaren, Consulting Director bij Ricardo laat weten blij te zijn dat zijn bedrijf kon voorzien in een soepele opvolging omdat Wil van Roij zijn vertrek tijdig aankondigde. Daarnaast zegt hij verheugd te zijn over de komst van Arjen Tuinhof de Moed. “Arjen brengt niet alleen zijn ervaring van zeven jaar bij NS mee, maar bovenal een groot track record in consultancy en engineering in verschillende industrieën.”

Tuinhof de Moed neemt vanaf 23 april op interim-basis een van de consultancy-teams onder zijn hoede nemen.

Lees ook:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.