Rail Carrière Dag op RailTech Europe 2017

Videoverslag van de Rail Carrière Dag

Om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen werd er op 29 maart tijdens RailTech Europe de Rail Carrière Dag georganiseerd. Tijdens dit netwerkevenement konden bezoekers in contact komen met HR-professionals in de spoorsector.

Tijdens de Rail Carrière Dag gingen vrouwen aan de top in de spoorsector met elkaar in debat en werd het Rail Carrière Onderzoek 2017 gepresenteerd dat is uitgevoerd door adviesbureau Berenschot in samenwerking met SpoorPro en OVPro.

Bekijk hier het videoverslag:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.