System engineer NedTrain

NS zoekt kandidaten voor technische functies

AdvertisementTreinen gaan gemiddeld zo’n veertig jaar mee, maar de IT in de trein dient sneller vernieuwd te worden. De ontwikkelingen op dat gebied gaan snel. Het combineren van nieuwe technologie met oude systemen is daarom een grote uitdaging, die onder andere door system engineers bij NS worden opgepakt.

Techniek brengt NS steeds verder, maar heeft daarvoor ook de juiste mensen nodig. Daarom zoekt de spoorvervoerder hightech professionals met de juiste deskundigheid. Van techniek trainee tot reliability engineer en van maintenance development consultant en system engineer tot materieelmanager. Meer weten of solliciteren? Kijk op NStechwerk.nl.

Nieuwe technologie

Hoe combineer je nu nieuwe technologie met bijvoorbeeld een computersysteem uit 1992? Of hoe kun je treinen op afstand monitoren? Lees hier het verhaal van system engineer Frank van Maanen die op de afdeling Fleet Services van NS werkt.

Deze tekst is aangeboden door NS.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.