Consolid wint STOOF Leerwerkprijs 2015

Consolid wint STOOF Leerwerkprijs 2015

Consolid heeft vrijdag de STOOF Leerwerkprijs 2015 gewonnen. De uitzend- en detacheringsorganisatie kreeg de prijs uitgereikt op het  STOOF congres in Utrecht. STOOF reikt jaarlijks de Leerwerkprijs uit aan de uitzendorganisatie die zich op een uitzonderlijke manier heeft ingezet voor het opleiden van flexkrachten. De andere genomineerden voor de prijs waren Randstad, Start en Manpower.

Deelnemende uitzendbedrijven mochten één vestiging voordragen voor de prijs. Consolid droeg daarom de vestiging Amsterdam Personenvervoer voor, die nauw heeft samengewerkt met de Consolid Vakschool. Op het congres in De Fabrique in Utrecht kregen alle genomineerde bedrijven de kans om hun plan van aanpak te presenteren. Dit gebeurde met een filmpje van een minuut gevolgd door een pitch van zeven minuten.

Beoordeling jury

Consolid onderscheidt zich volgens de jury met name door de hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke benadering van alle kandidaten. Voor iedere potentiële kandidaat is Consolid bereid risico’s te nemen en haar nek uit te steken. Wanneer dit dan het gewenste resultaat geeft stemt dit tot grote tevredenheid, aldus de jury.

Consolid meldt in een reactie “trots” te zijn op de eretitel en het goed te vinden “dat de inzet en betrokkenheid op het gebied van het opleiden van mensen niet onopgemerkt is gebleven”. “Het allerbelangrijkste blijven toch de mensen achter de succesverhalen. Consolid is blij met iedereen die de opleidingen tot een succes heeft gemaakt, van kandidaat tot vakspecialist tot docent”, aldus het uitzend- en detacheringsbureau.

Lees ook:

Consolid genomineerd voor Leerwerkprijs 2015

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.