Buschauffeur Consolid

Consolid genomineerd voor Leerwerkprijs 2015

Uitzend- en detacheringsbureau Consolid is genomineerd voor de Leerwerkprijs 2015 van de Stichting Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche (STOOF). STOOF reikt jaarlijks de Leerwerkprijs uit aan de uitzendorganisatie die zich op een uitzonderlijke manier heeft ingezet voor het opleiden van flexkrachten.

Naast Consolid zijn ook Manpower, Randstad en Start People genomineerd. Zij mogen op 13 november tijdens het STOOF congres in De Fabrique in Utrecht in tien minuten hun plan van aanpak pitchen voor het scholen van uitzendkrachten. Voorafgaand aan de pitch laten de kanshebbers een korte film zien over het project waarmee ze zijn genomineerd. Aan het einde van de middag wordt de winnaar bekendgemaakt.

Opleidingsprogramma

Consolid dingt mee met een opleidingsprogramma voor buschauffeurs van Connexxion in de regio Amsterdam. Directeur Dennis Mortier van Consolid: “We zijn nu met hulp van Connexxion een filmpje aan het maken, waarin we laten zien wat we hebben betekend voor een man van Marokkaanse afkomst. Hij had totdat hij met ons in aanraking kwam weinig baanperspectief, maar we hebben hem met het opleidingsprogramma toch een toekomst kunnen bieden. In het filmpje wordt ook het verhaal verteld van een toezichthouder in het openbaar vervoer die door het programma omgeschoold wordt tot buschauffeur.”

Consolid is één van de grootste gespecialiseerde uitzend -en detacheringsbureaus in Vervoer en Veiligheid in Nederland en wordt sinds 2008 gerund door broers Dennis en Arian Mortier. Dagelijks werken zo’n 2.500 vakmensen vanuit Consolid bij bedrijven in het personen- en goederenvervoer, railvervoer, automotive, en in de veiligheidsbranche.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.