Advertentie, NS

NS zoekt techniek-professionals op hbo/wo-niveau

Werken aan onderhoud zonder oponthoud? Werken aan de treinen van de toekomst? Ontdek je kansen in treintechnologie op NStechwerk.nl. Om onze reizigers 24 uur per dag comfortabel en betrouwbaar vervoer te garanderen, investeren we miljarden in nieuwe treinen en de modernisering van bestaand materieel.

Het is voor NS van groot belang om de benodigde technische kennis zelf in huis te hebben. Daarom zoeken we techniek-professionals op hbo/wo-niveau. Van techniek trainee tot reliability engineer en van maintenance development consultant en system engineer tot materieelmanager. Meer weten of solliciteren? Kijk op NStechwerk.nl.

Deze tekst is aangeboden door NS.Advertisement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

3 reacties op “NS zoekt techniek-professionals op hbo/wo-niveau”

Paul Duizendstra|08.09.15|12:14

Helaas, helaas. Als je graag je cv achter wilt laten in de hoop dat er gematcht kan worden, kan dit niet. De recruiters nemen alleen cv,s aan die kunnen matchen met openstaande vacatures.

Arjan van der Gaag|09.09.15|10:34

Beste Paul,

Ik snap dat het vervelend is dat je te horen krijgt dat je jouw cv niet vrijblijvend mag voorleggen. Dat heeft wellicht te maken met de overweldigende reacties de afgelopen periode. Maar in goede technici zijn we altijd geïnteresseerd. Dus aarzel niet jouw cv te mailen naar arjan.vandergaag@ns.nl. Probeer wel toe te lichten waar je ambitie ligt. Dan kijk ik er inhoudelijk naar.

Groet, Arjan van der Gaag.

Paul Lamote|12.09.15|20:35

NS wordt geregeerd door de nivellerende FNV en dat betekent te hoge salarissen voor het rijdend personeel en onderbetaling voor hbo/wo’ers. Weinig kans dus dat NS technici op hbo/wo-niveau kan aantrekken.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.