V.l.n.r. Arian Mortier, Dick Burger, Dennis Mortier en Peter Roosjen

Scheybeeck Investments neemt belang in Consolid

Investeringsmaatschappij Scheybeeck Investments heeft een belang van 35 procent in uitzend- en detacheringsbureau Consolid genomen. Dat heeft Consolid maandag bekendgemaakt. De dagelijkse leiding van het uitzendbureau blijft in handen van directeuren Arian Mortier en Dennis Mortier.

Directeur Dennis Mortier van Consolid: ”Door de samenwerking met Scheybeeck Investments verbeteren wij onze financiële positie en kunnen wij inhoud geven aan onze groeiambitie. Schaalvergroting is immers noodzakelijk om mee te kunnen blijven spelen op het hoogste niveau van de uitzendmarkt.”

Samenwerking

“Wij hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de zeer professionele organisatie en de ondernemersspirit van de heren Mortier”, verklaart Peter Roosjen, directeur Scheybeeck Investments. “Deze investering past goed binnen onze visie om deel te nemen in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. Wij willen onderscheidend ondernemerschap de kans geven om te groeien”, zo vervolgt hij.

Consolid is één van de grootste gespecialiseerde uitzend -en detacheringsbureaus in Vervoer en Veiligheid in Nederland. Dagelijks werken zo’n 1.500 vakmensen bij bedrijven in het personen- en goederenvervoer, railvervoer, automotive, en in de veiligheidsbranche. Consolid heeft acht locaties en twee inhouse vestigingen waar honderd gespecialiseerde medewerkers bemiddelen tussen de vraag vanuit bedrijven en het aanbod aan kandidaten. Met haar dochter RDP Services is Consolid actief in opleidingen voor de railsector.

Scheybeeck Investments

Scheybeeck Investments is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die deelneemt in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. De maatschappij richt zich daarbij op de markt voor service en onderhoud en op dienstverlening.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.