Directeuren Dennis Mortier en Arien Mortier, Consolid

Consolid opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Consolid heeft op donderdag 23 mei een nieuwe vestiging geopend aan de Albert Plesmanweg in Rotterdam. De detacheringsorganisatie koos voor deze locatie aan de Rotterdamse haven omdat zich hier veel railbedrijven hebben gevestigd, waarmee het bedrijf nauw samenwerkt.

Marketingmanager Cees Splinter: “Op de nieuwe locatie is het makkelijker om machinisten te testen. Ook is het makkelijker voor uitzendkrachten om even bij ons langs te komen. ” Volgens Consolid is de locatie ruim genoeg om toekomstige groei op te vangen.

Opening

Directeur Dennis Mortier van Consolid opende de vestiging met een stukje historie over Consolid vanaf de start in het personenvervoer tot nu. Volgens hem zal Consolid ook in de de toekomst een belangrijke flexibele partner zijn voor alle klanten. De detacheringsorganisatie zorgt met opleidingen voor een structureel aanbod van machinisten om toekomstige tekorten op te vangen.

Toekomst

In aanwezigheid van zo’n 40 genodigden, waaronder machinisten en railbedrijven, werd de champagne ontkurkt en geproost op het nieuwe pand en de toekomst.

Consolid is het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.