Denderende Banen, banensite

Banenwebsite spoorsector op Nationale Carrièrebeurs

Vertegenwoordigers van Denderendebanen.nl hebben vrijdag en zaterdag een stand op de Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam om de railsector te promoten. Deze website is een samenwerkingsverband van verschillende spoorbedrijven om het tekort aan goed gekwalificeerd, technisch en rijdend personeel in de komende jaren op te vangen.

Deze spoorbedrijven zijn verenigd in het kennisplatform Railforum. Deelnemende bedrijven aan Denderendebanen.nl zijn onder meer Veolia, Arcadis, Movares, het Scheepvaart en Transport College, ProRail en Alstom. De website is een informatieve site over bedrijven in de railsector, enthousiaste verhalen van medewerkers, vacatures en opleidingen.

Kennismaken

Het is mogelijk om tijdens de Nationale Carrièrebeurs kennis te maken met Denderendebanen.nl. Bij de stand kunnen je meer informatie vinden over het initiatief en kennismaken met verschillende spoorbedrijven. Bezoekers kunnen zich daarnaast door een sneltekenaar ‘laten tekenen voor het spoor’.

Bezoekers krijgen tijdens de Nationale Carrièrebeurs de kans om direct het gesprek aan te gaan met recruiters, hun CV te laten bekijken, zich te laten adviseren over kleding en een profielfoto te maken. Andere bedrijven die zich naast de spoorbedrijven tijdens dit evenement presenteren zijn onder meer ABN AMRO, Accenture, Abercrombie en Fitch, Enexis, Henkel, Lidl, Shell, Siemens, TNO, Unilever en Wehkamp.

Evenement

De beurs wordt geopend door oud-politicus Diederik Samsom, die daarna tijdens een workshop carrièretips geeft. Het evenement wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.