Hoofdkantoor Consolid, Amsterdam

Consolid lanceert nieuwe vacaturesite voor het railvervoer

Detacheringsorganisatie Consolid heeft een vacaturesite voor het railvervoer in gebruik genomen. Op www.werkenophetspoor.nl kunnen werkzoekenden gratis een profiel aanmaken, hun CV uploaden en gevonden worden door bedrijven.

Werkgevers in de spoorsector kunnen gratis hun vacatures plaatsen. Nadat zij een geschikte werknemer hebben gevonden, betaalt men een klein bedrag voor de digitale bemiddeling. Er bestaan al vacaturesites voor afzonderlijke functies op en rond het spoor.

Facebook-pagina

Naast de vacaturesite lanceert Consolid ook de Facebookpagina ‘Werken op het spoor‘. Dit is een communitypagina voor iedereen die werkzaam is in het railvervoer. Op deze pagina worden ook de vacatures getoond van www.werkenophetspoor.nl. Consolid verwacht komende week al de duizendste volger van deze pagina te verwelkomen.

Er is veel vraag naar personeel in het railvervoer. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar zal toenemen door de vergrijzing van het huidige personeelsbestand in de railsector. Vrijwel alle spoorvervoerders maken voor de invulling van hun flexibele inzet gebruik van de diensten van Consolid en andere aanbieders.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.