Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Alom heeft meer dan 10 jaren ervaring als ontwerper van spoorwegmateriaal zoals spoorbanen, rails en spoorstaf bevestiging systemen. Met onze kennis en ervaring zijn we constant bezig met het verbeteren van producten in de spoorbranche.

alom.eu

DEKRA Rail is onderdeel van DEKRA, de wereldwijd opererende expert-organisatie voor Testen, Inspecteren, Certificeren en Onderzoeken.

Wij helpen railorganisaties hun assets en processen veilig en kosteneffectief te organiseren en dragen bij aan performanceverbetering. Onze benadering is integraal, objectief en onafhankelijk.

dekra-rail.com

Vanuit onze passie voor het spoor ontwikkelt en produceert Dual Inventive innovatieve technologische systemen die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en efficiënter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren. We werken daarbij graag als betrouwbare samenwerkingspartner, die revolutionaire oplossingen levert.

dualinventive.com

ETS Spoor is leverancier van kennis producten en diensten voor het Nederlandse spoor. Dankzij ons internationale partnernetwerk (uitsluitend A-labels) en een gespecialiseerd team van productmanagers, dragen wij bij aan een efficiënt en duurzaam spoorwegennet met hoge beschikbaarheid.

etsspoor.nl

Voor veel bedrijven over de gehele wereld is HIMA het eerste aanspreekpunt voor veiligheidsgerelateerde automatiseringsoplossingen. Het geheim van ons succes is onze volledige focus op veiligheid. De HIMA oplossingen zijn uniek door de combinatie van maximale veiligheid met maximale beschikbaarheid – of zoals wij het noemen “Safety Nonstop”. Want alleen met een veilige, ononderbroken bedrijfsvoering kunnen onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen realiseren. HIMA ontwikkeld oplossingen voor vrijwel alle veiligheidskritische applicaties in de reilsector. Voor de railmarkt levert HIMA COTS (Commercial Of The Shelf) oplossingen voor Interlocking, Level Crossing, Rolling Stock en Safe Power Supply.

hima.com

Inspectation is een mensgericht bedrijf met een passie voor technisch onderzoek. Wij verzamelen data en brengen de conditie van o.a. het spoor in kaart door het om te zetten in bruikbare informatie. Onze gecertificeerde meetspecialisten doen dit door metingen en inspecties uit te voeren aan alle soorten infra. Op deze manier dragen wij bij aan het onderhoud van alle infra-assets, zo ook aan het spoor.

inspectation.nl

InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en welzijn van Nederland.

intraffic.nl

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van (rail)infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis en inzet. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en duurzame leefomgeving.

movares.nl

RailTD is een onafhankelijk, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van Railinfrastructuur. Wij zijn ontstaan uit een samenwerking tussen professionals met jarenlange ervaring in de Spoorbouw en algemene bedrijfsvoering en projectontwikkeling. Met een snelle, flexibele en accurate projectvoering met focus op het resultaat staan onze ingenieurs voor kwaliteit en veiligheid. RailTD is een totaalpartner in het werk waar wij opdrachtgevers en aannemers ook begeleiden in de uitvoering na het ontwerp.

railtd.nl

Met onze uitgebreide kennis en know-how van kritische processen en complexe technologie, bieden wij onze klanten – vervoerders, fabrikanten, onderhoudsbedrijven, infrastructuurbeheerders en investeerders – gespecialiseerde technische ondersteuning. Het doel: prestaties verbeteren, risico’s managen en kosten reduceren.

Ricardo Rail Footer

rail.ricardo.com

Welkom bij Strukton Rail: een internationale speler die grensverleggende oplossingen bedenkt voor railinfrastructuur en elektrische systemen in rollend materieel.

struktonrail.nl

Verebus Engineering werkt als gecertificeerd Advies- en Ingenieursbureau aan het ontwerp en de realisatie van spoorbeveiligingsinstallaties. De werkzaamheden lopen van energievoorziening en integraal advies tot bouwbegeleiding en tekeningenbeheer. Wij doen dit behalve voor beveiligingsinstallaties, ook voor communicatie-installaties en beheersingssystemen

verebus.nl

voestalpine RailPro ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Onze innovatieve oplossingen zijn een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten, want het draait niet alleen om de juiste componenten, maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek.

voestalpine.com