Treinverkeer gestremd na aanrijding, Hooiweg in Soest

Treinverkeer rondom Hilversum en Amersfoort ligt plat na ongeval

Op het traject Hilversum-Baarn-Amersfoort rijden donderdagmiddag geen treinen na een ongeval. Ook het treinverkeer op het traject Amersfoort-Deventer is gestremd. Aan de Hooiweg in Soest vond omstreeks 15.20 uur een aanrijding met een persoon plaats.

De NS laat weten dat de stremming van het treinverkeer rondom Hilversum en Amersfoort naar verwachting nog tot 18.45 uur duurt.

Tussen Amersfoort Centraal en Amersfoort Vathorst moeten reizigers tot 18.45 uur rekening houden met ongeveer een kwartier extra reistijd, aangezien er vanwege een aanrijding minder sprinters rijden. Hetzelfde probleem speelt tussen Amersfoort Centraal en Deventer, waar momenteel minder Intercity’s rijden. Ook hier bedraagt de verwachte extra reistijd 15 minuten.

Op het traject Nijmegen-Wijchen-Oss-’s Hertogenbosch rijden momenteel geen treinen vanwege een defect aan een bovenleiding. De verwachting is dat het defect om 21.30 uur is verholpen. De NS heeft in de tussentijd extra bussen ingezet op dit traject.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer rondom Hilversum en Amersfoort ligt plat na ongeval | SpoorPro.nl
Treinverkeer gestremd na aanrijding, Hooiweg in Soest

Treinverkeer rondom Hilversum en Amersfoort ligt plat na ongeval

Op het traject Hilversum-Baarn-Amersfoort rijden donderdagmiddag geen treinen na een ongeval. Ook het treinverkeer op het traject Amersfoort-Deventer is gestremd. Aan de Hooiweg in Soest vond omstreeks 15.20 uur een aanrijding met een persoon plaats.

De NS laat weten dat de stremming van het treinverkeer rondom Hilversum en Amersfoort naar verwachting nog tot 18.45 uur duurt.

Tussen Amersfoort Centraal en Amersfoort Vathorst moeten reizigers tot 18.45 uur rekening houden met ongeveer een kwartier extra reistijd, aangezien er vanwege een aanrijding minder sprinters rijden. Hetzelfde probleem speelt tussen Amersfoort Centraal en Deventer, waar momenteel minder Intercity’s rijden. Ook hier bedraagt de verwachte extra reistijd 15 minuten.

Op het traject Nijmegen-Wijchen-Oss-’s Hertogenbosch rijden momenteel geen treinen vanwege een defect aan een bovenleiding. De verwachting is dat het defect om 21.30 uur is verholpen. De NS heeft in de tussentijd extra bussen ingezet op dit traject.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.