Spooroverweg

Fietser omgekomen door aanrijding met trein bij beveiligde spooroverweg in Hoogeveen

Bij een ongeluk op een beveiligde spooroverweg in Hoogeveen is donderdagavond 30 december een 18-jarige man om het leven gekomen. De man werd op zijn fiets geraakt door een trein. Dat maakte de politie Drenthe bekend.

Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Wijsterweg in Fluitenberg (Hoogeveen), rond 22.00 uur. De fietser, een 18-jarige jongen uit de gemeente Hoogeveen, is hierbij aan zijn verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

1 reactie op “Fietser omgekomen door aanrijding met trein bij beveiligde spooroverweg in Hoogeveen”

Wiebe Goossen|03.01.22|14:00

Mij komt voor dat ongelukken op beveiligde overwegen met fietsers gevalletjes-onoplettendheid betreffen. Ook bij beveiligde overwegen lijkt het mij te lonen goed om je heen te kijken; bovendien hóór je een trein toch wel aankomen, of ben ik nou gek?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fietser omgekomen door aanrijding met trein bij beveiligde spooroverweg in Hoogeveen | SpoorPro.nl
Spooroverweg

Fietser omgekomen door aanrijding met trein bij beveiligde spooroverweg in Hoogeveen

Bij een ongeluk op een beveiligde spooroverweg in Hoogeveen is donderdagavond 30 december een 18-jarige man om het leven gekomen. De man werd op zijn fiets geraakt door een trein. Dat maakte de politie Drenthe bekend.

Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Wijsterweg in Fluitenberg (Hoogeveen), rond 22.00 uur. De fietser, een 18-jarige jongen uit de gemeente Hoogeveen, is hierbij aan zijn verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

1 reactie op “Fietser omgekomen door aanrijding met trein bij beveiligde spooroverweg in Hoogeveen”

Wiebe Goossen|03.01.22|14:00

Mij komt voor dat ongelukken op beveiligde overwegen met fietsers gevalletjes-onoplettendheid betreffen. Ook bij beveiligde overwegen lijkt het mij te lonen goed om je heen te kijken; bovendien hóór je een trein toch wel aankomen, of ben ik nou gek?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.