spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum doet mee aan pilot met sneltesten

Het Spoorwegmuseum werkt in de week van 19 april mee aan een pilot met sneltesten. In totaal werken hier zeventien musea aan mee. Het museum opent hiervoor van 23 tot en met 25 april de deuren voor  Museumkaarthouders.

Zij kunnen hiervoor een plekje reserveren via de website van de Museumvereniging. Mensen die een tijdvak reserveren, ontvangen een link voor een gratis sneltest. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij het Spoorwegmuseum te reserveren. De startdatum om te reserveren wordt via de social media-kanalen van Stichting Museumkaart bekendgemaakt.

Coronamaatregelen

Tijdens het bezoek blijven de coronamaatregelen gelden, dus een spoorbreedte afstand en mondkapjes blijven verplicht. De deelnemers aan de pilot kunnen als eerste de tentoonstelling Spoor van Verbeelding kan bewonderen.

De pilot is onderdeel van het plan waarmee het ministerie van OCW de inzet wil onderzoeken van sneltesten in de culturele sector. Doelen zijn het testen van de infrastructuur rondom sneltesten en cultuurbezoek, en te ontdekken hoe dit bezoekers bevalt. Zo wordt duidelijk of sneltesten kan helpen het maatschappelijk leven weer op gang te brengen.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoorwegmuseum doet mee aan pilot met sneltesten | SpoorPro.nl
spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum doet mee aan pilot met sneltesten

Het Spoorwegmuseum werkt in de week van 19 april mee aan een pilot met sneltesten. In totaal werken hier zeventien musea aan mee. Het museum opent hiervoor van 23 tot en met 25 april de deuren voor  Museumkaarthouders.

Zij kunnen hiervoor een plekje reserveren via de website van de Museumvereniging. Mensen die een tijdvak reserveren, ontvangen een link voor een gratis sneltest. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij het Spoorwegmuseum te reserveren. De startdatum om te reserveren wordt via de social media-kanalen van Stichting Museumkaart bekendgemaakt.

Coronamaatregelen

Tijdens het bezoek blijven de coronamaatregelen gelden, dus een spoorbreedte afstand en mondkapjes blijven verplicht. De deelnemers aan de pilot kunnen als eerste de tentoonstelling Spoor van Verbeelding kan bewonderen.

De pilot is onderdeel van het plan waarmee het ministerie van OCW de inzet wil onderzoeken van sneltesten in de culturele sector. Doelen zijn het testen van de infrastructuur rondom sneltesten en cultuurbezoek, en te ontdekken hoe dit bezoekers bevalt. Zo wordt duidelijk of sneltesten kan helpen het maatschappelijk leven weer op gang te brengen.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.