In de Eurostar stappen op St Pancras

Eurostar start op 26 oktober met directe verbinding tussen Amsterdam en Londen

Foto: Carlijn

Vervoerder Eurostar laat weten dat zijn treinen vanaf 26 oktober volledig rechtstreeks van en naar Nederland zullen rijden. Dat betekent dat reizigers ook op de heenreis naar Londen niet meer hoeven over te stappen in Brussel.

Tickets voor de directe reis zijn te koop vanaf 1 september vanaf 46 euro voor een enkele rit. De reistijd bedraagt iets meer dan vier uur (4uur 9 min) van Amsterdam en drie en een half uur (3uur 29 min) van Rotterdam naar Londen. Boeken kan vanaf zes maanden voor aanvang van de reis, waardoor passagiers kunnen vooruitplannen voor reizen in de kerstperiode.

Flexibel boeken

In de huidige onzekere situatie als gevolg van het coronavirus en na de recent ingevoerde quarantainemaatregelen biedt Eurostar passagiers meer flexibiliteit. Alle tickets kunnen nu tot veertien dagen voor vertrek kosteloos worden omgeboekt. Deze flexibiliteit is van toepassing op alle boekingen van tot 31 december 2020 en is geldig voor alle reisdata die beschikbaar zijn op het moment van aankoop.

Eurostar heeft extra hygiënemaatregelen in de trein en in de stations ingevoerd. Zo zorgt een nieuwe zitplaatsverdeling ervoor dat reizigers op een veilige afstand van elkaar zitten. Verder worden de treinen voor elke reis grondig gereinigd en zijn er schoonmaakteams in de trein aanwezig om voorwerpen die vaak worden aangeraakt intensief te reinigen en ontsmetten. Alle reizigers moeten een mondkapje dragen zowel in de trein als in het station, in overeenstemming met de overheidsvoorschriften in de verschillende landen.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eurostar start op 26 oktober met directe verbinding tussen Amsterdam en Londen | SpoorPro.nl
In de Eurostar stappen op St Pancras

Eurostar start op 26 oktober met directe verbinding tussen Amsterdam en Londen

Foto: Carlijn

Vervoerder Eurostar laat weten dat zijn treinen vanaf 26 oktober volledig rechtstreeks van en naar Nederland zullen rijden. Dat betekent dat reizigers ook op de heenreis naar Londen niet meer hoeven over te stappen in Brussel.

Tickets voor de directe reis zijn te koop vanaf 1 september vanaf 46 euro voor een enkele rit. De reistijd bedraagt iets meer dan vier uur (4uur 9 min) van Amsterdam en drie en een half uur (3uur 29 min) van Rotterdam naar Londen. Boeken kan vanaf zes maanden voor aanvang van de reis, waardoor passagiers kunnen vooruitplannen voor reizen in de kerstperiode.

Flexibel boeken

In de huidige onzekere situatie als gevolg van het coronavirus en na de recent ingevoerde quarantainemaatregelen biedt Eurostar passagiers meer flexibiliteit. Alle tickets kunnen nu tot veertien dagen voor vertrek kosteloos worden omgeboekt. Deze flexibiliteit is van toepassing op alle boekingen van tot 31 december 2020 en is geldig voor alle reisdata die beschikbaar zijn op het moment van aankoop.

Eurostar heeft extra hygiënemaatregelen in de trein en in de stations ingevoerd. Zo zorgt een nieuwe zitplaatsverdeling ervoor dat reizigers op een veilige afstand van elkaar zitten. Verder worden de treinen voor elke reis grondig gereinigd en zijn er schoonmaakteams in de trein aanwezig om voorwerpen die vaak worden aangeraakt intensief te reinigen en ontsmetten. Alle reizigers moeten een mondkapje dragen zowel in de trein als in het station, in overeenstemming met de overheidsvoorschriften in de verschillende landen.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.