Spoorwegmuseum opening

Spoorwegmuseum open op afspraak vanaf 1 juni

Het Spoorwegmuseum in Utrecht gaat op 1 juni weer open voor publiek. Begin maart sloot het museum zijn deuren als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Bezoekers moeten vooraf online een plaats reserveren en ook in het museum zelf zijn maatregelen getroffen om 1,5 meter afstand te houden.

Geïnteresseerden kunnen sinds maandag 25 mei online een kaartje bestellen. Zij moeten voorafgaand aan het bezoek een datum en aankomsttijd reserveren via de website van het Spoorwegmuseum. Zonder deze reservering komen ze er niet in.

Gemist

Directeur Nicole Kuppens is blij dat deuren van het museum weer open kunnen: “We zijn er klaar voor en kijken er enorm naar uit om onze bezoekers te ontvangen. Uit de reacties merken we dat we gemist worden, we gaan ervoor zorgen dat iedereen weer samen een leuke dag in het museum kan hebben.”

Het museum in het voormalige Maliebaanstation zegt zich te houden aan de adviezen van het RIVM, de protocollen zijn afgestemd in samenwerking met de Club van Elf en de Museumvereniging. Op de website, telefonisch en in het museum krijgt het publiek hier informatie over. “In het museum is duidelijk aangegeven hoe bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden tussen huishoudens. Extra hygiëne maatregelen zorgen voor een schoon museum.”

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoorwegmuseum open op afspraak vanaf 1 juni | SpoorPro.nl
Spoorwegmuseum opening

Spoorwegmuseum open op afspraak vanaf 1 juni

Het Spoorwegmuseum in Utrecht gaat op 1 juni weer open voor publiek. Begin maart sloot het museum zijn deuren als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Bezoekers moeten vooraf online een plaats reserveren en ook in het museum zelf zijn maatregelen getroffen om 1,5 meter afstand te houden.

Geïnteresseerden kunnen sinds maandag 25 mei online een kaartje bestellen. Zij moeten voorafgaand aan het bezoek een datum en aankomsttijd reserveren via de website van het Spoorwegmuseum. Zonder deze reservering komen ze er niet in.

Gemist

Directeur Nicole Kuppens is blij dat deuren van het museum weer open kunnen: “We zijn er klaar voor en kijken er enorm naar uit om onze bezoekers te ontvangen. Uit de reacties merken we dat we gemist worden, we gaan ervoor zorgen dat iedereen weer samen een leuke dag in het museum kan hebben.”

Het museum in het voormalige Maliebaanstation zegt zich te houden aan de adviezen van het RIVM, de protocollen zijn afgestemd in samenwerking met de Club van Elf en de Museumvereniging. Op de website, telefonisch en in het museum krijgt het publiek hier informatie over. “In het museum is duidelijk aangegeven hoe bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden tussen huishoudens. Extra hygiëne maatregelen zorgen voor een schoon museum.”

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.