Minder treinen Amsterdam-Schiphol vanwege defect spoor

Tussen Amsterdam Centraal en Schiphol kunnen er dinsdag minder treinen rijden vanwege een defect aan het spoor. Eén van de twee sporen op dit traject kan daardoor niet worden gebruikt. Het herstel duurt zeker tot dinsdagnacht.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Minder treinen Amsterdam-Schiphol vanwege defect spoor”

Pat Rick|19.09.19|14:28

Nog een aansporing om Schiphol ook via metro te verbinden. Men is te afhankelijk van de Schipholtreintunnels. Men zou de metro moeten doortrekken naar Hoofddorp en verder. Als men dit nu met urgentie oppakt, kan het gebouwd worden in komende dip

Ook metrostation met grote P&R/vakantieparkeergarage naast A4 bij kruising A4/N201 in Hoofddorp. In het laagseizoen kunnen forensen hier hun auto parkeren en op de metro stappen. In het vakantiehoogseizoen kunnen vakantiegangers hier hun auto parkeren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Minder treinen Amsterdam-Schiphol vanwege defect spoor | SpoorPro.nl

Minder treinen Amsterdam-Schiphol vanwege defect spoor

Tussen Amsterdam Centraal en Schiphol kunnen er dinsdag minder treinen rijden vanwege een defect aan het spoor. Eén van de twee sporen op dit traject kan daardoor niet worden gebruikt. Het herstel duurt zeker tot dinsdagnacht.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Minder treinen Amsterdam-Schiphol vanwege defect spoor”

Pat Rick|19.09.19|14:28

Nog een aansporing om Schiphol ook via metro te verbinden. Men is te afhankelijk van de Schipholtreintunnels. Men zou de metro moeten doortrekken naar Hoofddorp en verder. Als men dit nu met urgentie oppakt, kan het gebouwd worden in komende dip

Ook metrostation met grote P&R/vakantieparkeergarage naast A4 bij kruising A4/N201 in Hoofddorp. In het laagseizoen kunnen forensen hier hun auto parkeren en op de metro stappen. In het vakantiehoogseizoen kunnen vakantiegangers hier hun auto parkeren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.