GVB railreiniger, bron: GVB via Flickr

GVB start aanbesteding voor nieuwe railreiniger

De Amsterdamse stadsvervoerder GVB is een aanbesteding gestart voor de aanschaf van een nieuwe railreinigingsinstallatie. Het gaat hierbij zowel om het voertuig en de installaties als het onderhoud en de keuringen. Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot en met 29 juli inschrijven.

GVB zoekt een partij die het basisvoertuig kan leveren. Dit voertuig moet zijn uitgerust met een rail-weginstallatie, een reinigingsinstallatie en een opbergkast voor gereedschap. De leverancier moet er daarnaast voor zorgen dat het geheel de juiste certificeringen heeft en de komende tien jaar zowel preventief als correctief wordt onderhouden en de jaarlijkse verplichte keuringen ondergaat van onder meer RDW, TCVT, rij-weginstallatie, en reinigingsinstallatie.

Verlenging

De looptijd van de opdracht gaat in op 29 juli dit jaar en loopt exact een jaar later af. Verlenging is mogelijk. Zo kunnen onder meer de onderhoudsdiensten na de eerste tien jaar twee keer voor vijf jaar worden verlengd.

GVB heeft daarbij ook het recht om het onderhoud als een aparte opdracht aan een of meer andere partijen te verstrekken. GVB geeft dus geen volumegarantie af.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.