Thalys schrapt treinen vanwege staking Frankrijk

De Thalys rijdt over de hsl-brug/moerdijkbrug/brug Hollandsch Diep over het Hollandsch Diep. Foto: Hollandse Hoogte.
Nederland, Moerdijk, 30 juli 2015, HSL Thalys, HSL-trein Thalys-trein spoor sporen internationale hogesnelheidstrein trein thalys HSL High-Speed Line hogesnelheidstrein treinverbinding train / Nederlandse Spoorwegen NS treinen trein passagiers spoor spoorverbinding naar Belgie en Frankrijk Parijs reizen reis spoorbrug brug bruggen trein treinen spoorbruggen Moerdijkbrug Moerdijkbruggen rails Foto; Peter Hilz / HH

Thalys heeft donderdag vier treinen van en naar Parijs moeten schrappen vanwege een staking in Frankrijk. Thalys-passagiers krijgen het advies goed te kijken op de website van de treindienst voor de laatste gegevens. Het gaat om een brede staking in het vervoer, waarbij ook Franse luchtverkeersleiders het werk neerleggen. De staking belemmert veel veel trein- en vliegverkeer van en naar Frankrijk.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Thalys schrapt treinen vanwege staking Frankrijk | SpoorPro.nl

Thalys schrapt treinen vanwege staking Frankrijk

De Thalys rijdt over de hsl-brug/moerdijkbrug/brug Hollandsch Diep over het Hollandsch Diep. Foto: Hollandse Hoogte.
Nederland, Moerdijk, 30 juli 2015, HSL Thalys, HSL-trein Thalys-trein spoor sporen internationale hogesnelheidstrein trein thalys HSL High-Speed Line hogesnelheidstrein treinverbinding train / Nederlandse Spoorwegen NS treinen trein passagiers spoor spoorverbinding naar Belgie en Frankrijk Parijs reizen reis spoorbrug brug bruggen trein treinen spoorbruggen Moerdijkbrug Moerdijkbruggen rails Foto; Peter Hilz / HH

Thalys heeft donderdag vier treinen van en naar Parijs moeten schrappen vanwege een staking in Frankrijk. Thalys-passagiers krijgen het advies goed te kijken op de website van de treindienst voor de laatste gegevens. Het gaat om een brede staking in het vervoer, waarbij ook Franse luchtverkeersleiders het werk neerleggen. De staking belemmert veel veel trein- en vliegverkeer van en naar Frankrijk.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.