Ricardo Rail tijdens RailTech Europe 2017

Ricardo Rail toont monitoringssystemen tijdens RailTech Europe

Ricardo Rail presenteerde tijdens RailTech Europe 2017 diverse monitoringssystemen om de prestaties van het spoor te verbeteren. Zo toonde het spoorbedrijf een systeem dat een treinpantograaf monitort om vast te stellen of er schade aan is ontstaan.

De monitoring van de stroomafnemer moet ervoor zorgen dat het aantal verstoringen van het treinverkeer afneemt en de punctualiteit toeneemt. Ricardo Rail heeft deze innovatie in de markt geïntroduceerd onder de naam PanMon.

Bekijk hier de video:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.