NS, trein

Autobestuurder komt om bij botsing met trein in Utrecht

Bij een botsing tussen een NS-trein en een auto in Utrecht is maandagochtend een persoon om het leven gekomen. Het gaat om de bestuurder van de auto. Er vielen verder geen gewonden. De bestuurder was de enige inzittende van de auto.

Het ongeluk gebeurde op de Bastionweg in Utrecht. Vanwege het ongeluk was maandagochtend geen treinverkeer mogelijk tussen station Utrecht Overvecht, Hilversum en station Maliebaan. Rond 12.30 uur konden alle treinen weer rijden. De passagiers van de trein werden met de bus verder vervoerd.

Onderzoek

Op dit moment wordt de oorzaak van het ongeluk onderzocht, meldt Nu.nl.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.