Nieuwe werkplaats voor spoedreparaties treinen in Den Haag

NS heeft op donderdag een nieuw Technisch Centrum geopend vlakbij Den Haag Centraal. Hier worden spoedreparaties aan treinen dicht bij het station uitgevoerd, waardoor treinen sneller weer het spoor op kunnen voor de reizigers. “Het gaat eigenlijk om de ‘KwikFit’ of de wegenwacht van het spoor,” aldus Leo van Dongen van NS-dochter NedTrain die het centrum officieel opende in aanwezigheid van monteurs, vertegenwoordigers van de gemeente en andere genodigden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe werkplaats voor spoedreparaties treinen in Den Haag | SpoorPro.nl

Nieuwe werkplaats voor spoedreparaties treinen in Den Haag

NS heeft op donderdag een nieuw Technisch Centrum geopend vlakbij Den Haag Centraal. Hier worden spoedreparaties aan treinen dicht bij het station uitgevoerd, waardoor treinen sneller weer het spoor op kunnen voor de reizigers. “Het gaat eigenlijk om de ‘KwikFit’ of de wegenwacht van het spoor,” aldus Leo van Dongen van NS-dochter NedTrain die het centrum officieel opende in aanwezigheid van monteurs, vertegenwoordigers van de gemeente en andere genodigden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.