Vergroening railinfrastructuur met nieuwe CO2-footprint

CO2-footprint, Anton van Hinbergen

Railforum heeft donderdag op RailTech 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht het rapport van de nieuwe CO2-footprint gepresenteerd. Deze CO2-footprint toont grote winst in energie-efficiency en vergroening van de railinfrastructuur. Anton van Himbergen van Lloyd’s Register Rail presenteerde het rapport namens Railforum.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Vergroening railinfrastructuur met nieuwe CO2-footprint”

Peter Vandermark|29.03.15|17:20

“Op lopen en fietsen na is het spoor het meest duurzame vervoermiddel in Nederland”. Is de duurzaamheid van lopen en fietsen eigenlijk ooit eens in termen gemeten dat de duurzaamheid met die van de mechanische wijzen van vervoer vergeleken kan worden? Als ik hoor dat iets als het houden van koeien in een weide behoorlijk milieuonvriendelijk kan zijn.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vergroening railinfrastructuur met nieuwe CO2-footprint | SpoorPro.nl

Vergroening railinfrastructuur met nieuwe CO2-footprint

CO2-footprint, Anton van Hinbergen

Railforum heeft donderdag op RailTech 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht het rapport van de nieuwe CO2-footprint gepresenteerd. Deze CO2-footprint toont grote winst in energie-efficiency en vergroening van de railinfrastructuur. Anton van Himbergen van Lloyd’s Register Rail presenteerde het rapport namens Railforum.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Vergroening railinfrastructuur met nieuwe CO2-footprint”

Peter Vandermark|29.03.15|17:20

“Op lopen en fietsen na is het spoor het meest duurzame vervoermiddel in Nederland”. Is de duurzaamheid van lopen en fietsen eigenlijk ooit eens in termen gemeten dat de duurzaamheid met die van de mechanische wijzen van vervoer vergeleken kan worden? Als ik hoor dat iets als het houden van koeien in een weide behoorlijk milieuonvriendelijk kan zijn.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.