NedTrain, onderhoud, trein

NedTrain gaat Noorse treinen moderniseren

De Noorse Spoorwegen hebben onderhoudsbedrijf NedTrain opdracht gegeven voor de mid-life revisie van twintig Class 73 treinen. NedTrain heeft de opdracht verkregen na een Europese aanbesteding in concurrentie met zes Europese bedrijven. Het gaat onder andere om modernisering van het in- en exterieur en het installeren van een nieuw reizigersinformatiesysteem.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “NedTrain gaat Noorse treinen moderniseren”

Marco Van Gulik|08.05.14|19:05

Dit vind ik wel raar. Ik heb bij NedTrain Tilburg gewerkt en daar werd vertelt de werkplaats moet sluiten want we gaan als hoofd activiteit voor de NS werken en de derde markt stoten we af en wat lees ik nu gaan ze toch de derde markt op. Sorry maar dit is een vuile streek van NedTrain sorry dat ik het zeg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NedTrain gaat Noorse treinen moderniseren | SpoorPro.nl
NedTrain, onderhoud, trein

NedTrain gaat Noorse treinen moderniseren

De Noorse Spoorwegen hebben onderhoudsbedrijf NedTrain opdracht gegeven voor de mid-life revisie van twintig Class 73 treinen. NedTrain heeft de opdracht verkregen na een Europese aanbesteding in concurrentie met zes Europese bedrijven. Het gaat onder andere om modernisering van het in- en exterieur en het installeren van een nieuw reizigersinformatiesysteem.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “NedTrain gaat Noorse treinen moderniseren”

Marco Van Gulik|08.05.14|19:05

Dit vind ik wel raar. Ik heb bij NedTrain Tilburg gewerkt en daar werd vertelt de werkplaats moet sluiten want we gaan als hoofd activiteit voor de NS werken en de derde markt stoten we af en wat lees ik nu gaan ze toch de derde markt op. Sorry maar dit is een vuile streek van NedTrain sorry dat ik het zeg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.