NedTrain, onderhoud, trein

Bouw onderhoudswerkplaats Nijmegen start begin 2015

BAM start begin volgend jaar met de bouw van een nieuw technisch centrum voor onderhoudsbedrijf NedTrain in Nijmegen. Daarna volgen Den Haag en Zwolle. De bouw van een werkplaats in Utrecht is al afgerond. Defecte treinen moeten nu vaak het halve land door om bij een Servicebedrijf gerepareerd te worden. NedTrain wil met de nieuwe werkplaatsen ervoor zorgen dat de treinen sneller op locatie zijn. In de technische centra worden zowel treinen van NS als andere vervoerders onderhouden.

De nieuwe loods in Nijmegen wordt tweehonderd meter lang en twaalf meter breed. In totaal komt er 180 meter spoor te liggen waar aan de treinen gewerkt kan worden. Binnen deze loods kan veilig, schoon en efficiënt gewerkt worden. Op dit moment vindt er op het Nijmeegse emplacement alleen klein onderhoud plaats.

Opdracht

De projectaanbieding is verzorgd door BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht en regio Den Haag in samenwerking met BAM Advies en Engineering, BAM Infraconsult, BAM Techniek en drie voorkeursleveranciers. 

 Het gaat om een opdracht van in totaal tien miljoen euro.

Lees ook:

BAM bouwt onderhoudscentra voor NedTrain

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bouw onderhoudswerkplaats Nijmegen start begin 2015 | SpoorPro.nl
NedTrain, onderhoud, trein

Bouw onderhoudswerkplaats Nijmegen start begin 2015

BAM start begin volgend jaar met de bouw van een nieuw technisch centrum voor onderhoudsbedrijf NedTrain in Nijmegen. Daarna volgen Den Haag en Zwolle. De bouw van een werkplaats in Utrecht is al afgerond. Defecte treinen moeten nu vaak het halve land door om bij een Servicebedrijf gerepareerd te worden. NedTrain wil met de nieuwe werkplaatsen ervoor zorgen dat de treinen sneller op locatie zijn. In de technische centra worden zowel treinen van NS als andere vervoerders onderhouden.

De nieuwe loods in Nijmegen wordt tweehonderd meter lang en twaalf meter breed. In totaal komt er 180 meter spoor te liggen waar aan de treinen gewerkt kan worden. Binnen deze loods kan veilig, schoon en efficiënt gewerkt worden. Op dit moment vindt er op het Nijmeegse emplacement alleen klein onderhoud plaats.

Opdracht

De projectaanbieding is verzorgd door BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht en regio Den Haag in samenwerking met BAM Advies en Engineering, BAM Infraconsult, BAM Techniek en drie voorkeursleveranciers. 

 Het gaat om een opdracht van in totaal tien miljoen euro.

Lees ook:

BAM bouwt onderhoudscentra voor NedTrain

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.