ProRail-website

ProRail-site een van de 40 winnaars Website van het Jaar-verkiezing

De website van spoorbeheerder ProRail is verkozen tot beste website van het jaar in de categorie Verkeer. De begin dit jaar gelanceerde vernieuwde site kreeg het hoogste gemiddelde cijfer van het publiek. De Website van het Jaar-verkiezing word georganiseerd door online uitgever Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope en kent maar liefst veertig verschillende categorieën.  

Per categorie zijn er ook nog eens twee winnaars: die van de beste website volgens het publiek en de meest bezochte site. Die prijs ging in de categorie verkeer naar de ANWB. Andere genomineerden waren onder meer de websites van NS, 9292, RET, Arriva en GVB. In totaal zijn er ruim 450.000 stemmen uitgebracht. Uitzendbureau Timing werd verkozen als overall winnaar.

Spoorwerk

Het vernieuwde ProRail.nl werd begin dit jaar gelanceerd. Met de huidige website zegt ProRail makkelijker en aantrekkelijker te kunnen communiceren, beter informeren en duidelijker laten zien wat klein ‘alledaags’ spoorwerk te maken heeft met de grotere plannen voor het spoor in de toekomst en de mobiliteit van Nederland.

Volgens Inés Plasmans-Levert, directeur communicatie en externe betrekkingen bij ProRail, is de website nooit af. “Achter de schermen wordt hard gewerkt aan verbeteringen en waardevolle toevoegingen. Zo wordt bijvoorbeeld de snelheid van de website op mobiele apparaten geoptimaliseerd en worden er stappen gezet om de bezoeker locatie-gebaseerd te informeren.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.