Janet Stuijt, Commissaris van NS

Janet Stuijt herbenoemd tot commissaris van NS

Janet Stuijt is per 15 augustus herbenoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van NS. De herbenoeming is voor een duur van vier jaar. Stuijt trad in 2016 toe tot de RvC van NS.

Minister van Financiën Wopke Hoekstra heeft Stuijt op voordracht van de RvC opnieuw benoemd voor een termijn van vier jaar. Overwegingen zijn daarbij dat haar uitgebreide kennis en ervaring binnen het spoorbedrijf behouden blijft en dit bijdraagt tot  ‘gewenste continuïteit binnen de RvC van NS’.

Loopbaan

Janet Stuijt is op dit moment General Counsel, Company Secretary en lid van de Management Board van NN Group. Ze studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden en werkte eerder in diverse leidinggevende functies bij ABN AMRO en ING Group. Daarvoor was ze werkzaam als advocaat bij Loeff Claeys Verbeke /Allen & Overy en De Brauw Blackstone Westbroek.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.