Financieel directeur Erik van Schie van Movares

Erik van Schie nieuwe financieel directeur Movares

Erik van Schie (57) wordt met ingang van 1 augustus de nieuwe financieel directeur van Movares. Hij bekleedt op dit moment dezelfde functie bij Sweco Nederland. Van Schie volgt Pieter de Roos op die begin januari 2019 terugtrad uit de Raad van Bestuur.

Van Schie startte na afronding van zijn opleiding natuurkunde als IT-consultant. Daarna had hij diverse leidinggevende rollen en financiële functies bij onder andere Capgemini. In deze functies bouwde hij een brede ervaring op in financieel management, IT en het aansturen van professionals.

Financiële aansturing

In 2011 verlegde hij zijn focus naar financiële aansturing en haalde hij zijn Executive Master in Finance and Control (RC) aan Nyenrode Business University. Met de komst van Erik van Schie krijgt Movares een tweehoofdige Raad van Bestuur.

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.