Mark en Julian Remie van Raillogix, Spoormannen van het Jaar

Spoorsector zoekt ‘Spoorman of Spoorvrouw van het Jaar’

De spoorsector kan net als de afgelopen jaren weer personen aandragen die de titel ‘Spoorman of Spoorvrouw van het jaar’ verdienen. Deze verkiezing wordt georganiseerd door voorlichtingsbureau Rail Cargo, die de titel toekent aan iemand die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor het spoorgoederenvervoer.

Vorig jaar is deze eer toegekend aan Mark en Julian Remie, respectievelijk directeur-eigenaar van Rail Innovators Consult B.V. en Railbrokerz B.V. en algemeen directeur van RailRelease en Raillogix. Het doel van Raillogix is om de flexibiliteit binnen het railgoederenvervoer te vergroten en daardoor railtransport aantrekkelijker te maken.

Waardige ambassadeurs

Rail Cargo noemt de twee directeuren waardige ambassadeurs, omdat zij grondleggers waren van het spotvervoer in de Europese spoormarkt. “Inmiddels werken er circa 40 medewerkers en wordt in 23 verschillende landen spoorvervoer georganiseerd, waarvan ongeveer 50% regulier en 50% op spotbasis. Onder andere hieruit blijkt het succes van hun vernieuwende concept.” Een jaar eerder won directeur Hans Cabooter van Cabooter Railcargo.

Om een goede opvolger te vinden, hoopt Rail Cargo net als voorgaande jaren op een fors aantal nominaties. Eventuele inzendingen kunnen uiterlijk op 31 juli verzonden worden naar info@railcargo.nl onder vermelding ‘Spoorman/vrouw van het jaar 2017’ en met motivatie. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Spoorcongres 2017 op donderdag 28 september aanstaande bij het Van der Valk Hotel in Tiel.

Auteur: Inge Jacobs

Inge is redacteur van SpoorPro en vaste redacteur van OVPro, het vakblad voor OV-professionals.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.