‘Internationale spoorsector moet onderlinge barrières weghalen’

De internationale spoorsector moet onderlinge barrières en onnodige regelgeving weghalen om te kunnen concurreren met andere modaliteiten. Op dit moment is de sector nog te veel versplinterd. Als spoorondernemingen beter samenwerken, dan kunnen zij sneller gebruikmaken van gemeenschappelijke oplossingen. Dit is de visie van Global Managing Director Paul Seller van Ricardo Rail die hierover op vrijdag 10 maart spreekt tijdens de Antwerp Rail School. De Antwerp Rail School is een samenwerking tussen Ricardo Rail en TransportNET.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Internationale spoorsector moet onderlinge barrières weghalen’ | SpoorPro.nl

‘Internationale spoorsector moet onderlinge barrières weghalen’

De internationale spoorsector moet onderlinge barrières en onnodige regelgeving weghalen om te kunnen concurreren met andere modaliteiten. Op dit moment is de sector nog te veel versplinterd. Als spoorondernemingen beter samenwerken, dan kunnen zij sneller gebruikmaken van gemeenschappelijke oplossingen. Dit is de visie van Global Managing Director Paul Seller van Ricardo Rail die hierover op vrijdag 10 maart spreekt tijdens de Antwerp Rail School. De Antwerp Rail School is een samenwerking tussen Ricardo Rail en TransportNET.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.