Swiss Xpress, spoorverbinding België-Zwitserland, NMBS Logistics

Arno van Deursen stapt over van DB Cargo naar B Logistics

Arno van Deursen maakt de overstap van DB Cargo Nederland naar de Belgische concurrent B Logistics. Van Deursen is nu nog operationeel directeur bij DB Cargo en gaat bij de zuiderburen aan de slag als Operation Manager Nederland. Hij treedt op 1 oktober officieel aan bij de Belgische spoorgoederenvervoerder.

De belangrijkste taken van Van Deursen bestaan uit het zorgen voor een goed verloop van de spooroperaties in Nederland bij te dragen aan de ontwikkeling van B Logistics op de Nederlandse en op de internationale markt. Van Deursen zal rapporteren aan operationeel directeur Rik Vos van B Logistics.

Internationaal aanbod

Geert Pauwels, algemeen directeur B Logistics noemt de ervaring van en expertise van Van Deursen in de Nederlandse en internationale markt een “grote troef voor de verdere ontwikkeling van B Logistics”.

Arno van Deursen: “Het verheugt me te komen werken bij een gevestigde onderneming met een bewonderenswaardig track record en de dynamiek van een startup. De ambities om modal shift naar het spoor te realiseren en een echte Europese speler te worden zijn enorm uitdagend. Bovendien is B Logistics een onderneming die de klant en veiligheid centraal zetten.”

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.