Ilse Siebrand, directeur, Railinfra Solutions

Ilse Siebrand nieuwe directeur Railinfra Solutions

Railinfra Solutions heeft per 1 januari 2016 Ilse Siebrand (48) benoemd als directeur. De bestuurder wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, de uitbreiding van de klantengroep en verdere groei van het ingenieursbureau. Ze zal deze functie vervullen naast haar functie van directeur Business Development Transport and Planning bij het spoorbedrijf.

Siebrand volgt Richard Pater op die de rol van directeur de afgelopen vijf jaar vervulde. Hij vervolgt zijn loopbaan bij Witteveen+Bos op het gebied van stedelijke ontwikkeling.

Nieuwe directeur

Siebrand was de afgelopen drie jaar unitdirecteur Infrastructuur van Royal HaskoningDHV. Daarvoor was zij onder andere directeur Integraal Projectmanagement en capaciteitsmanager voor grote infrastructurele projecten in Nederland bij het bedrijf. De afgelopen twee jaar maakte ze al deel uit van het bestuur.

De topvrouw is actief in verschillende netwerken in de infrastructuur waaronder NLingenieurs. Zij studeerde af in Bestuurs- en Beleidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. “Ik ben erg blij dat ik de kans krijg deze functie te vervullen en kijk ernaar uit om samen met onze klanten en het Railinfra Solutions-team te werken aan duurzame railinfrastructuur”, aldus de nieuwe directeur.

Railinfra Solutions

Railinfra Solutions is een structurele samenwerking tussen DB International, Royal HaskoningDHV en Witteveen+Bos op het gebied van spoorse mobiliteit. Het ingenieursbureau is betrokken bij projecten als de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, Spoorzone Delft en de spoorverbinding Schiphol – Amsterdam – Almere – Lelystad.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.