Sander Eijgenraam, directievoorzitter Movares

Sander Eijgenraam nieuwe directievoorzitter Movares

Sander Eijgenraam (1964) wordt per 1 januari 2016 directievoorzitter van advies- en ingenieursbureau Movares en voorzitter van de groepsdirectie Movares Group. Hij volgt daarmee Johan van den Elzen op. Van den Elzen is eerder dit jaar als voorzitter van het bestuur van de branchevereniging NLingenieurs benoemd, waardoor hij betrokken blijft bij de ingenieursbranche.

Sander Eijgenraam heeft Civiele Techniek aan de TU Delft gestudeerd en werkt sinds 1992 bij Movares. Hij bekleedde daarbij diverse leidinggevende functies. De afgelopen jaren was Eijgenraam directeur van de Divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra van Movares. Frits Verhees is hem dit najaar opgevolgd als divisiedirecteur.

Spoormarkt

Eijgenraam: “De markt zal in toenemende mate kwaliteit en toegevoegde waarde van de ingenieursbranche vragen. Meer technische kennis, meer verstand van zaken. Ik zie groeikansen voor ons als bedrijf, zeker ook door innovaties. Werknemersparticipatie en volwassen arbeidsrelaties zijn belangrijke elementen van ons bedrijf om dat waar te maken. Wat mij betreft ligt de lat hoog: we streven naar het excellente.”

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.