Frits Verhees, directeur Ruimte, Mobiliteit en Infra bij Movares

Frits Verhees nieuwe directeur bij Movares

Frits Verhees, directeur Ruimte, Mobiliteit en Infra bij Movares

Frits Verhees (50) wordt de nieuwe directeur van de divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra van Movares. Hij volgt daarmee Sander Eijgenraam op, die directievoorzitter Johan van den Elzen van Movares opvolgt. Verhees is op dit moment Bid Director bij bouwbedrijf Heijmans. Zijn functie bij Movares zal hij uiterlijk 1 januari 2016 op zich nemen.

Naast zijn werk als Bid Director bij Heijmans is Verhees actief als gastdocent Publiek Private Samenwerking (PPS) aan de RUG. De aannemer-expertise van Verhees en zijn brede ervaring op het snijvlak van projecten, lijn en advies passen volgens Movares goed bij het profiel van het advies- en ingenieursbureau.

Movares

Movares is actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Movares kent twee divisies: Ruimte, Mobiliteit en Infra en de divisie Rail. De divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra, waar Frits Verhees de leiding over krijgt, bestaat uit de afdelingen Infrastructuur en Planontwikkeling en Bouwprocessen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.