nieuwe productiehal voestalpine WBN

Railbedrijf genomineerd voor Succes Award

nieuwe productiehal voestalpine WBN

Voestalpine WBN is een van de bedrijven die komende zondag te zien zijn in het televisieprogramma de Succesfactor van RTL 7. Daarmee dingt de leverancier van wissels en wisselsystemen aan het eind van het jaar mee naar de TV Succes Award.

In elke aflevering komen succesvolle ondernemers aan het woord. Het programma draait om de Succes Award. Per uitzending zijn er vijf topbedrijven uit verschillende branches te zien, die geselecteerd zijn door de kamer van koophandel. Daarbij is onder meer gekeken naar de expertise van de bedrijven, de continuïteit, de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen. De tv-kijker kiest daaruit eind 2012 de winnaar van de Succes Award via www.succesawards.nl.

RTL 7

De aflevering met voestalpine WBN wordt op zondag 12 augustus om 12.50 uur uitgezonden op RTL 7. Ook komt het filmpje beschikbaar op www.succesfactor.tv. De andere genomineerde bedrijven van zondag zijn Lucas Bols, Dion WPS, Royal Canin en S.A. Spadel. In totaal zijn er ruim honderd bedrijven genomineerd voor de prijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.