Vier grote steden gaan meer samenwerken in railonderhoud

Tram, HTM, Den Haag

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag gaan intensiever samenwerken bij onderhoudsmanagement aan de tram- en metrobaan. HTM, RET, BRU, GVB en Plurel werken op dit moment aan lasvoorschriften waar alle lasaannemers vanaf 1 januari 2015 in de grote steden mee gaan werken. De steden hebben de ambitie om op lange termijn een deel van de railonderhoud-projecten gezamenlijk aan te besteden. Jos Lammers van HTM vertelt op donderdag 20 november bij de Technische Ontbijtseminars van Voestalpine Railpro onder andere over de werkgroep infra lassen van het Vier-steden-overleg.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vier grote steden gaan meer samenwerken in railonderhoud | SpoorPro.nl

Vier grote steden gaan meer samenwerken in railonderhoud

Tram, HTM, Den Haag

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag gaan intensiever samenwerken bij onderhoudsmanagement aan de tram- en metrobaan. HTM, RET, BRU, GVB en Plurel werken op dit moment aan lasvoorschriften waar alle lasaannemers vanaf 1 januari 2015 in de grote steden mee gaan werken. De steden hebben de ambitie om op lange termijn een deel van de railonderhoud-projecten gezamenlijk aan te besteden. Jos Lammers van HTM vertelt op donderdag 20 november bij de Technische Ontbijtseminars van Voestalpine Railpro onder andere over de werkgroep infra lassen van het Vier-steden-overleg.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.